Browsing Tag

членови на ДИК

Членовите на ДИК немаат заменици

Зборувајќи за можноста СДСМ да ги повлече своите членови од ДИК и како во таква ситуација би работела Комисијата, професорот Оливер Андонов изјави: Во тој случај ДИК може да функционира нормално и да носи одлуки, а нивното…