Browsing Tag

Чучер Сандево

Јован Пејковски

Градоначалник на Општината Чучер Сандево од октомври 2017 година БИОГРАФИЈА Пејковски е роден на 29 јануари 1969 година во скопското село Бразда. Оженет е и е татко на три деца. ОБРАЗОВАНИЕ Во…

Полувистина: Груевски: ветеното во програмата, се исполнува

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски заедно со неколку партиски функционери на 28.02.2016 година беа на средба со граѓаните од Чучер Сандево,  Бразда, Чучер Сандево, Мирковци и Кучевиште.  Груевски тогаш изјави: Ми беше…