Browsing Tag

цитокинска бура

Ниту може да се предвиди Ковид-2021, ниту може плански да се предвиди цитокинска бура

Објава на Фејсбук шири дезинформации за вакцините и е опасна за колективното и индивидуалното здравје, поради тоа што немедицински и ненаучно, но со манипулација на медицинска терминологија може да повлијае граѓаните да се одвратат од…