Browsing Tag

Дејвид Амес.

Дејвид Ејмес не е убиен зашто бил против вакцините

Убиството полицијата не го поврзува со политичките афилијации на пратеникот, ниту пак, со неговите политики во врска со ковид, кои патем не биле целосно спротивни на вакцините  со оглед на тоа што поддржал ограничување на движењето на…