Browsing Tag

Дексион

Отворена нова градинка во Дексион

Изградба на детска градинка во населба Дексион во соработка со Владата на РМ и со Министерството за труд и социјална политика.  (Вредноста на из-градбата на новата детска градинка изнесува околу 1,5 милион евра; Рок: декември…