Browsing Tag

денационализација

Контраспин: Денационализацијата трае – правото на сопственост уште се крши

Незавршениот процес од денационализацијата, после толку пати прогласување дека е завршен во изминатите години (практично пред секои избори), вклучувајќи го и во Отчетот на ВМРО-ДПМНЕ од пред неколку месеци, е недоследно и е извртување на…