Browsing Tag

Детска клиника

Не е вистина дека Софијанова во интервју открила кој му ги дал документите на Фуркан Салиу

Наспроти изнесеното во постот и во насловот од текстот што се споделува, ниту во самиот текст (содржинскиот дел), ниту пак, во атрибуираното интервју на Софијанова за Топ Тема на Телма, таа не открива кој му ги дал документите на новинарот…