Browsing Tag

детски игралишта

Се обновува детското игралиште на улица „Гоце Делчев“ во Гевгелија

Ветување: Да го уредиме и одржуваме игралиштето кај улица „Гоце Делчев“   ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ветувањето на градоначалникот на Гевгелија, Сашо Поцков за уредување на детското игралиште ка улицата „Гоце Делчев“ во Гевгелија, досега  е делумно…

Изградени детско и спортско игралиште во Усје

Изградба на детско и спортско игралиште во месната заедница Усје Изградба на детско и спортско игралиште на сегашниот фудбалски терен во месната заедница Усје и Стаклара-Камник, во насока на подобрување на условите за спорт и…

Изграден детскиот парк кај Теферич

Изградба на детски парк кај месноста Теферич.  (Рок за реализација: јули 2014 ) ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Ново детско игралиште во Теферич е изградено во август 2015 година. „ Изградба на детски парк кај месноста Теферич “, …