Browsing Tag

Диме Спасов

Контраспин: Спасов самиот се скрши со приказни за мали деца

Пишува: Теофил Блажевски Заменикот министер за труд и социјална политика Диме Спасов во кратко интервју за ТВ Нова ја даде следнава изјава што ја сметаме за спин: Спин:...Ова е стилот на работа на СДСМ и…

Контраспин: „Случајот Спaсов“ може да биде сè само не споредна тема

Во Македонија со децении сме сведоци на неодговорност на водечки политичари и на давање неодговорни изјави. Неретко се преминува и најнискиот праг на толерантност и безобѕирност кон јавноста, како што е случајот „Сите во одбрана на Диме…