Browsing Tag

динари

Објава со лажна фотографија лови кликови на Фејсбук

Кога ќе го отворите написот што се споделува во постот ќе видите дека македонската банкнота од 10 денари нема никаква врска со текстот. Таа е прикажана во оваа објава на Фејсбук само колку да ве привлече да кликнете и да го отворите…