Browsing Tag

дневен центар за посебни потреби

Во Усје отворен Дневен центар за лица со посебни потреби

Проект: Дневен центар за лица со посебни потреби Во соработка со Министерството за труд и социјална политика, ќе отвориме Дневен центар за лица со посебни потреби, со цел нивна социјализација и подобрување на квалитетот на нивното…