Browsing Tag

докторка

Со измислена приказна се собираат лајкови на Фејсбук

Не е вистина дека девојката прикажана на фотографијата почнала да работи како докторка на 18 јули 2022 година, кога е објавен постот во кој се тврди дека „денеска е нејзиниот прв работен ден“. Не може да се утврди идентитетот и професијата…

Опасно е тврдењето дека протоколот за ковид-19 ги убива пациентите

Докторка од Романија смета дека официјалниот протокол за лекување на ковид-19 е тоа што ги убава пациентите, па затоа таа користи сопствен протокол, се консултира преку Интернет и така ги лечи пациентите. Според текстот што се споделува на…