Browsing Tag

дождови

Во видеото има делумно стари снимки кои не се од поплавите во Дубаи

Огромните врнежи од дожд што го погодија Дубаи, во објавата што ја рецензираме се делумно претставени со стари и неповрзани видеа од други елементарни непогоди, или од постар датум, или од друго место