Browsing Tag

Драган Тевдовски биографија

Драган Тевдовски

Министер за финансии во Владата на РМ на Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Роден на 21.01.1979 во Скопје. Покрај работата и семејството, според извори во медиуми, љубов му е и спортот, посебно фудбалот. Бил член на…