Browsing Tag

Духот на Киев

Со снимка од видеоигра се портретира ,,Духот на Киев”

Видеото споделено во постот што го рецензираме не е од „мистериозен пилот“, туку претставува секвенца од видеоигра „Digital Combat Simulator World“. Портпаролог на компанијата издавач за „Ројтерс“ потврди дека материјалот е навистина од…