Browsing Tag

Џенсен

Не е точно дека некои серии од вакцините против ковид се „посмртоносни“ од други

Постот шири невистини дека има вакцинални серии поврзани со повисока стапка на смртност, дека една од двесте серии содржат смртоносни состојки и дека некои серии се 50 пати полоши од другите. Според странски проверувачи на факти , тврдањата…

Во вакцината против ковид нема ебола

Повеќе студии покажуваат дека вакцината против ковид-19 генерира зајакнувачки за имунитетот бели крвни зрнца, наречени Т клетки, специфични за ковид-19. Овие Т клетки помагаат имунитот систем да го организира одговорот и да ги убие клетките…