Browsing Tag

Џонсон

Борис Џонсон во изјавата за НАТО не ја споменува ниту Петровска ниту Северна Македонија

Текстот што го анализираме, во насловот содржи невистини и е сензационалистички. Од една страна иронично се „исмејува“ подготвеноста на министерката за одбрана на Северна Македонија, Славјанка Петровска, да им помогне на НАТО сојузниците во…