Browsing Tag

Едмонд Адеми

Едмонд Адеми

На 31.05. 2017 година Едмонд Адеми е избран за министер  без ресор во Владата на Република Македонија. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Едмонд Адеми е роден  на 29.06.1975 година. Тој е женет, татко е на две деца. Зборува :…