Browsing Tag

Една година од СЈО

СЈО со обвиненија – едно и за Никола Груевски?

Телефонските разговори кои биле незаконски снимани се докази, а на сведоците мора да им се обезбеди поголема заштита - ова се клучните зборови на главната обвинителка на СЈО, Катица Јанева, на прес конференцијата одржана токму на…