Browsing Tag

Египет

Измислен настан во Египет, злоупотребен за магнифицирање на верските чувства

Нашата проверка покажа дека настанот не е вистински, туку е многу стара измислена приказна којашто циркулира на интернет 17 години. Првпат таа почнува да се препраќа по мејл во 2004 година, со наслов: ,,Приказни и чуда од Египет”. Не…