Browsing Tag

егзекутирани

Фејсбук пост инсинуира дека Ненси Пелоси има двојник

Нема докази дека вистински политичари се егзекутирани, а нивни двојници ги заменуваат пред камерите и во јавниот живот. Идентитетот на личностите се утврдува со биометриски податоци, со лични документи исто така, јавните личности се предмет…