Browsing Tag

еролд муслиу

Агенција за разузнавање: Ќе бидеме мета на дезинформации за уставните измени, црковното прашање и…

Конференција „Градење општествена отпорност кон штетните влијанија на дезинформации во Република Северна Македонија“, 20 јуни 2023 г.; Фото: Мета.мк Директорот на Агенцијата за разузнавање рече дека во моментов во земјава се одвива…

Еролд Муслиу: функционерот чие именување создава проблеми на релација Вила Водно – Мала Речица

Изборот на новиот директор на Агенцијата за разузнавање откопува некои стари и длабоки несогласувања меѓу ДУИ и македонските парламентарни партии. Дали не е важно да се каже дека ова се случува во миг кога странскиот фактор е пасивен или…