Browsing Tag

Ева Марија Химелбауер

Не е точно дека пратеничка во Австрија фалсификувала вакцинација

Пратеничката  Ева Марија Химелбауер на партијата ÖVP објасни што, всушност, се случило дента кога е снимена како ја става лепенката од серискиот број на вакцината во жолтиот картон за имунизација. Химелбауер е бремена и дента кога е…