Browsing Tag

европска народна партија

Пораките на претседателот на Европската народна партија, Жозеф Дол до ВМРО-ДПМНЕ

Дол ѝпорача на ВМРО-ДПМНЕ дека очекува поддршка за реформските процеси, како и искрено да работи за побрза интеграција на Македонија во евроатланското семејство. Посочувајќи ги проблемите со (не)зависноиста на судството, кршењето на…