Browsing Tag

Фајнанс Тинк

АНАЛИЗА: Каматите на кредитите “долги“ како нов автопат, секоја година!

Владата обезбеди евтин извор на пари со кои ќе ја крепи буџетската ликвидност, но во исто време, според дел од економистите, новото задолжување од 500 милиони евра преку Еврообврзница е тест за домаќинското работење и менаџирање со…