Browsing Tag

фестивал на цвеќето

Скопје доби „Фестивал на цвеќето“

Проект: ФЕСТИВАЛ НА ЦВЕЌЕТО Опис на проектот: Градот Скопје, во соработка со ЈП „Паркови и зеленило“, во насока на разубавување и на облагородување на вториот дел од Градскиот парк, ќе организира Фестивал на цвеќето. Во оваа активност…