Browsing Tag

финансиски скандал

ВМРО-ДПМНЕ се обиде да го прикрие случајот „Актор“

Подолг период институциите работат за да утврдат дали има или нема нешто што е преземено од фирмата („Актор“ ), а е противзаконски. Од друга страна апсолутно е сигурно дека сите постапки кои зависеле од државните институции се…