Browsing Tag

Фондацијата Кантарот

Ковид: две години подоцна – Кои се пропустите од кои треба да се учи?

На научната дискусија насловена „Ковид: две години подоцна“ која се одржи на 22 декември, повеќе медицински експерти укажаа на тоа дека државата сè уште има висока стапка на смртност, додека во соседството таа опаѓа. Според нив, за да се…