Browsing Tag

Форино

Аудиото од посетата на Талат Џафери во Форино е додадено и е од спортски натпревар

На видеото од посетата на техничкиот премиер Талат Џафери во неговото родно сло Форино, снимен е видео материјал, кој содржи аудио со извици ,,Илирида, Чемерија, Косово". Но, овие извици не се од пречекот на техничкиот премиер, туку се…

Асфалтиран и осветлен e центарот на с.Форино, Гостивар

Проектот ветен во 2014 година за да се асфалтира и да се осветли центарот на село Форино, кој што опфаќа површина од оклу 620 м2, е исполнет ОБРАЗЛОЖЕНИЕ: Уредувањето на центарот на гостиварското село Форино беше ветено во…