Browsing Tag

Френк Ванденбрук

Барт Сомерс не е белгиски министер за здравство и не учествувал во лажна вакцинација, туку во…

Првата дезинформација е дека Сомерс е министер за здравство на Белгија. Тој никогаш не бил на таа функција. Видеото, пак, е земено од телевизиска станица, а на него се гледа проба во вакцинален центар, кој уште не бил отворен во моментот на…