Browsing Tag

фудбалско игралиште „Славија“

Нема абер од спортско-рекреативниот центар во Пржино

Изградба на спортско-рекреативен центар на игралиштето Славија во населбата Пржино Изградба на спортско-рекреативен центар на игралиштето Славија во населбата Пржино, каде ќе се одржуваат спортски натпревари, подготовки и…