Browsing Tag

функционери

Не е вистина дека високи државни функционери се вакцинирале преку ред

Категорично тврдиме дека министри и владини функционери не се вакцинирале преку ред, изнесените наводи се лажни, стои во објавата на официјалниот Твитер профил на портпаролот на Владата