Browsing Tag

гасификација на Карпош

Карпош не доби локална гасоводна мрежа за 8.000 домаќинства

Ветувањето за изградба на локална гасоводна мрежа преку која 8.000 домаќинsтва ќе се приклучат на oвој енергенс со помош на Општина Карпош, дадено во 2013 година од Стевче Јакимовски, кој потоа повторно беше избран за градоначалник, не е…