Browsing Tag

генетска мутација

Со стари фотографии лажно се тврди дека вакцините против ковид-19 предизвикале генетски мутации кај…

Фотографиите на кои се прикажани бебиња родени со генетски аномалии се стари е се појавиле многу години пред појавата на коронавирусот и вакцините против него. Оттука, тврдењето дека бебиња се родиле со опшака, со 4 нозе и 3 раце и со коса…

Вакцините не се „генетски боцки,“ ниту шират ковид

Вакцинацијата не се одвива под „уцена од фармацевтската мафија“, како што тврди постот, туку имунизацијата против ковид-19 во С.Македонија е на добороволна база. Исто така, ниту една вакцина против ковид не е генетска терапија, бидејќи…