Browsing Tag

Герман Филков

Транспарентноста на конец: Тежок пат до целосно објавување на вистинските сопственици на фирми кои…

Транспарентноста при јавните набавки може да е клучна алатка при сузбивањето на корупцијата и зголемување на довербата во институциите Најверојатно звучи познато веста дека фирма склучува договор за јавна набавка, а нејасно е кој…