Browsing Tag

германски доктор

Германскиот хемичар не бил убиен, бидејќи „ја зборувал вистината за вакцините“, туку починал од…

Германскиот хемичар Ноак не открил дека во вакцините има графен оксид, затоа што вакцините не содржат графен оксид, а тоа го потврдуваат многу светски медицински експерти, за што „Вистиномер“ досега има пишувано во неколку наврати. Докторот…