Browsing Tag

глобална

Ем невистини, ем антисемитизам во теорија на заговор за Ковид-19

Обвинувањето дека зад Ковид-19 пандемијата стои еврејско-болшевичка револуција со крајна цел воведување тоталитарен режим, претставува уште една теорија на заговор што се шири по социјалните мрежи, а е со ништо поткрепена. Таа лага носи…