Browsing Tag

Гоце Делечев

Контраспин: За Гоце Делечев ниту се преговарало, ниту ќе се преговара тајно

Не постои ниту еден сериозен аргумент или факт кој би укажал на тоа дека за историското значење на ликот на Гоце Делечев се водат или ќе се водат тајни преговори од страна на македонската влада со Софија. Оттука, спин е одржувањето на јавни…