Browsing Tag

голема србија

„Тајните планови“ на големата ЦИА за голема Србија и голема Албанија се распослаа низ балканските…

На 7 јули 2019 година, српскиот информативен веб-сајт „Телеграф.рс“ објави интервју со поранешниот помошник директор на Централната разузнавачка агенција на САД (ЦИА) за Балканот Стивен Мејер. Мејер во интервјуто ја коментира…