Browsing Tag

Горан Сугарески

Горан Сугарески

На 31.05. 2017 година Горан Сугарески е избран за министер за транспорт и врски во Владата на Република Македонија. ПРИВАТЕН ЖИВОТ Горан Сугарески е роден  на 03. 08.1973 година во Прилеп. Оженет, татко на две деца …