Browsing Tag

градинка „8 Март“

Заменет е покривот на градинката во Пржино

Проект: Реконструкција на кровот во постојната градинка во Пржино За подобрување на капацитетите за сместување на деца во предучилишните установи, општината Кисела Вода ќе изврши реконструкција на кровот во градинката во Пржино.…