Browsing Tag

градинка Пржино

Заменет е покривот на градинката во Пржино

Проект: Реконструкција на кровот во постојната градинка во Пржино За подобрување на капацитетите за сместување на деца во предучилишните установи, општината Кисела Вода ќе изврши реконструкција на кровот во градинката во Пржино.…