Browsing Tag

Градски стадион во Тетово

Касами прво бара мислење од Владата за стадионот, а потоа го плука

Градоначалникот на Тетово Биљал Касами иако прво најави дека ќе бара дополнителни консултации од Владата дали општината некаде потфрлила околу правната процедура за градскиот стадион во Тетово, откако таквото мислење од Владата стигна, тој…