Browsing Tag

Грујовски Горан

Врховниот суд во Атина ги ослободил Грујовски и Бошковски врз „фаличен“ документ

Отфрлувањето на екстрадицијата на бегалците од правдата во Македонија - Никола Бошковски и Горан Грујовски од страна на Врховниот суд во Атина, со повикување на помилувањето на претседателот Иванов, се засновува на акт кој во нивната земја…