Browsing Tag

Хаити

Не е вистина дека се убиени тројца претседатели зашто се спротивставиле на вакцинацијата во нивните…

Двајца од тројцата претседатели споменати во постот се починати во болница од срцев удар (на Танзанија и Бурунди), а еден е застрелан и убиството не се поврзува ниту со коронавирусот, ниту со вакцинацијата (на Хаити). Така што, тврдењето…