Browsing Tag

Хазби Лика биографија

Хазби Лика

Министер без ресор во Владата на РМ на Зоран Заев од 2017 година ПРИВАТЕН ЖИВОТ -Роден е во 1972 година во Тетовско. Нема податоци за неговата семејна состојба, ниту пак за образованието во периодот на основно и средно…