Browsing Tag

хероин

Во автобусот на „Беса Транс“ не се превезувала состојка за производство на хероин

Рецензираме пост на Фејсбук во кој се тврди дека во автобусот на „Беса Транс“ кој се запали во Бугарија и каде животот го загубија 45 патници, се превезувала стока која што е прекурсор, што е лажно тврдење