Browsing Tag

ХЕЦ Тиквеш

Ревитализирани шесте големи хидроцентрали

Паралелно со изградбата на новите хидроенергетски капацитети, во претстојниот период ЕЛЕМ ќе продолжи и со веќе започнатите проекти за ревитализација и модернизација на постојните енергетски капацитети. Со потпишувањето на Договорот за…