Browsing Tag

хуманитарец

ИТ експертот и хуманитарец Здравко од Србија, претставен како да е од С. Македонија

Постот е манипулативен, прикрива важни информации и создава погрешна слика во јавноста. Дури кога ќе се отвори написот којшто се споделува во објавата  читателот  може да разбере дека  приказната ниту се однесува на Здравко од Македонија,…