Browsing Tag

иднина

Фактите се неприкосновени – дури и кај содржини со астролошки предвидувања

Фотографијата од наводниот астролог  што се споделува во постот може да се купи од сајтовите за продажба на фотографии по цена од помалку од 14 долари и таа нема никаква врска со некаков астролог. Доколку на Гугл се побара астролог со името…